Filme Online Subtitrate/Traduse in limba Romana 2015

INFO/HELP

Un mic ajutor pentru voi referitor la ce trebuie sa aveti instalat pentru a putea viziona filmele si nu numai:

1. Adobe Flash Player (update la zi daca se poate).

2. Java – Unele filme necesita sa aveti Java instalat. In momentul in care va apare :: Apasa sa vezi imaginea :: bifati casuta de jos si apasati pe butonul “RUN”. Puteti bifa ca browser-ul sa tina minte si sa ruleze de fiecare data Java atunci cand intrati pe www.filmetraduse.net (nu o sa va mai intrebe de fiecare data daca doriti sa ruleze sau nu).
Pentru a descarca si instala Java intrati aici: http://java.com/en/download/manual.jsp.

3. Filmele ruleaza pe unele tablete (nu stim daca si pe ce telefoane se pot vedea filmele).

4. In caz ca un film nu ruleaza din prima faceti refresh la pagina de 2-3 ori. Daca totusi nu porneste va rugam sa ne raportati acel film pentru ca noi sa remediem problema. Puteti raporta un film apasand butonul de sub player “Repartati Film-ul” sau accesand sectiunea de contact “Contact US“.

Daca se intampla sa se blocheze filmul la un anumit punct, dati refresh paginii (F5) si reluati vizionarea din minutul in care ati ramas (sau apasati “stop” si “derulati” putin inainte). De asemenea, cand urmariti filmul, opriti toate programele inutile care consuma resursele calculatorului si banda de internet, Yahoo!, Skype, alte pagini deschise de pe alte site-uri, etc.

De asemenea, in caz ca aveti un calculator mai slab, este posibil ca unele filme sa mearga sacadat deoarece au o rezolutie pe care calculatorul nu o suporta, iar in acest caz trebuie sa va asigurati ca urmariti la calitatea 360 si nu 480 ori 720 (acolo unde este posibil sa alegeti calitatea). Pentru a urmari filmele in cele mai bune conditii, folositi browserele Google Chrome sau Mozilla Firefox.

Vom incerca sa va tinem la curent, pe aceasta pagina, cu toate modificarile (daca ele vor exista).

Leave a Reply

Submit Comment

Filme Traduse