Filme Online Subtitrate/Traduse in limba Romana 2015

Ştiri

Cu Avioane pe ecrane, iată încă cinci animaţii de văzut până în decembrie

Cel mai recent film animat marca Disney, Avioane , se lansează vineri pe marile ecrane. Cu o poveste inspirată de Cars/Maşini, animaţia urmăreşte aventurile lui Dusty, un mic avion cu un singur motor care stropeşte culturile agricole, dar care visează să descopere o lume dincolo de micul orăşel Propwash Junction. Cu toate că fizicul nu îi prea permite, şi – în plus – îi este frică de înălţime, Dusty se înscrie în concursul Wings Around The Globe, în care va concura cu cele mai bune maşinării zburătoare de pe mapamond… O experienţă care clar îi va schimba viaţa! Iată mai jos ce alte animaţii, destinate în primul rând copiilor, se vor lansa până la sfârşitul anului. 

Justin and the Knights of Valour
Realizată în afara Hollywood-ului, Justin and the Knights of Valour îi are în rolurile principale pe Antonio Banderas, Saoirse Ronan şi Freddie Highmore şi spune povestea lui Justin, un tânăr care visează să devină cavaler, aşa cum a fost şi legendarul său bunic, sir Roland. Problema este că de ceva vreme cavalerii au fost izgoniţi din regat: însăşi regina i-a înlocuit cu avocaţi gata oricând să inventeze noi reguli stricte. Dar după o vizită plină de învăţăminte făcută bunicii, Justin se hotărăşte o dată pentru totdeauna: se va antrena pentru a deveni cavaler! Filmul este povestea aventurilor sale şi a trăsnitelor întâlniri cu personaje care mai de care mai ciudate. Vom vedea ce iese din aceste întâlniri pe 4 octombrie.

Cloudy with a Chance of Meatballs 2/Stă să plouă cu chiftele 2
Continuarea succesului din 2010 începe unde acesta s-a terminat: Flint (Bill Hader) e în sfârşit recunoscut odată ce idolul său Chester V îl invită să i se alăture la The Live Corp Company, unde s-au adunat cei mai buni şi mai străluciţi inventatori ai lumii. Doar că fericirea nu este de durată, căci Flint descoperă că una din invenţiile sale încă funcţionează într-un colţ îndepărtat al lumii creând hibrizi din animale şi mâncare. Împreună cu prietenii săi, Flint trebuie să pornească într-o nouă aventură pentru a salva lumea! Vedem dacă reuşeşte din 25 octombrie.

Free Birds
Owen Wilson şi Woody Harrelson fac echipă în această animaţie regizată de Jimmy Hayward (Horton Hears a Who!). Povestea este mai mult decât trăsnită: doi curcani din curţi diferite trebuie să lase deoparte diferenţele şi animozităţile şi să călătorească în timp pentru a schimba cursul istoriei: stratagema lor are un scop de care va beneficia întreaga lor specie şi anume scoaterea curcanilor din meniul de sărbători! Trăsnita animaţie se lansează pe ecrane pe 8 noiembrie.

Khumba
Din 22 noiembrie, vedem Khumba, o animaţie 3D cu savoare africană. Povestea se învârte în jurul lui Khumba, o zebră care se naşte doar cu jumătate din dungile negre ce fac mândria tuturor zebrelor din jur. Când în tribul său se naşte ideea că seceta cumplită ce afectează întreg ţinutul este provocată de dungile lui Khumba, acesta este alungat din sânul familiei. Eroul va trebui să facă echipă cu un gnu şi un struţ în misiunea lui al cărei scop este şi să afle ce s-a întâmplat cu dungile sale, dar şi să rezolve problema secetei…

Frozen
Disney mai are o şansă să facă senzaţie în lumea animaţiei cu Frozen, o producţie inspirată de basmul Crăiasa zăpezii ce pare a merge exact pe linia mega-succesului Rapunzel. Când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Anna şi Kristoff vor fi nevoiţi să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător. Lansat pe 27 decembrie, Frozen are toate şansele să devină hitul animat al anului.

Care crezi că este cea mai interesantă animaţie de aşteptat până la sfârşitul anului?

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

Filme Traduse